Information om Klinik Lux

ffffff

 

 

Information om Klinik Lux & Vibeke

 

Jeg er uddannet som læge-eksamineret fodplejer på en af landets mest anerkendte skoler inden for fodpleje og velvære, hos Skønhedshuset i Vejle. Det er din garanti for faglig korrekt udført arbejde!

 

Jeg er oprindeligt uddannet indenfor fodtøj og har arbejdet i branchen i godt 5 år. Desuden har jeg arbejdet med børn og unge i 16 år; jobs som handlede om henholdsvis fødder og mennesker.

 

I 2011 besluttede jeg mig for at tage springet til drømmejobbet – et selvstændigt virke, hvor mennesket er i centrum. Derfor begyndte jeg min uddannelse som lægeeksamineret fodplejer.

 

I Klinik Lux er professionelle behandlinger samt en god og personlig service i højsædet. Jeg lægger stor vægt på kvalitet, og bruger derfor kun de bedste produkter indenfor området. Mit ønske er, at enhver kunde, der går ud af døren er en oplevelse rigere – og får lyst til at komme igen!

 

Klinikken ligger Storegade 9 i Bramming. Der er altid en kop kaffe/the og en stol til din ledsager/chauffør samt mulighed for parkering ved døren!

 

Mød mig på facebook og følg med i nyheder og tilbud fra Klinik Lux.

 

Åbningstider: Efter aftale – ring for tidsbestilling på telefon 8173 1010

 

 

OBS: Pensionister med bevilget helbredstillæg kan søge om op til 85% tilskud fra kommunen

 

Klinik Lux

 

- fodpleje og velvære